Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

pai med ost og skinke

Nå dufter det helt fantastisk her i huset. Skjær paprika i små terninger og purre i strimler.


Pin Pa Pai

Rør inn vannet og lag en jevn deig.

. Sett inn igjen i ovnen og stei i ca. Pisk eggene lett med en visp eller stavmikser før du gjør det samme med fløten. Senk varmen i stekeovnen til 180 C og stek paien midt i ovnen i 25-30 minutter eller til. Paien kan fylles etter smak og behag - bruk gjerne rester av grønnsaker krydderurter ost meieriprodukter og kjøttkyllingfisk så får du samtidig ryddet opp i kjøleskapet også.

Hell eggeblandingen over og dryss ost på toppen. Pai er deilig sommermiddag og eventuelle rester er ypperlige å ha med i matpakken eller på piknik. PAI MED LØK BACON OST OG TOMATER. Stek paien på 180 grader i ca.

Visp egg og melk. Del smøret i terninger og kjør det inn sammen med melet. For meg er pai helt perfekt å servere når vi skal kose oss bare vi 4 hjemme og når vi skal ha gjester. Og lukten av smørfylt paideig er bare fantastisk.

Ha løk spinat og smårettskinke over paibunnen og hell over eggeblandingen. Fres løk purre og skinke i litt margarin eller olje i en stekepanne. 10 minutter ved 200º. Paien kan spises som den er eller serveres med en deilig frisk salat og kanskje litt tzatziki til.

En enkel og god middagsrett. Legg løk purre og skinke i paibunnen og hell osteblandingen over. Pai er populært å servere og få servert. 4 egg 1 ts salt 1 ts Cemo saltbasilikum 1 ss parmesan ost 1 dl revet gulost Les mer.

Så blander du alle ingrediensene i en bolle som du fordeler oppi den ferdigstekte paibunnen. 30 ml iskaldt vann. Fyll den forstekte bunnen med purreløk skinke og spisspaprika. Dette trenger du for å lage en pai med ost og skinke.

Forsteking av bunn. Pai med ost og skinke er en klassiker. Skjer fiken i små bitar og ha det i ei skål ellign. Paibunn 175 g hvetemel 18 ts salt 120 g kjøleskapskaldt smør 23 ss ca.

Visp sammen egg melkfløyte salt og pepper og hell eggeblandinga i. Pai med skinke og ost nydelig som helgekos Har du ikke prøvd pai før så annbefaler jeg det virkelig. Jeg sitter nemlig og skriver denne oppskriften mens paien stekes og forførende dufter sprer seg i hver en krinkelkrok. Ha kald margarin og hvetemel i foodprocessoren kjør maskinen ca.

Skjær brokkoli i små biter og kok i 23 minutter. Pai er kjempedeilig mat å servere. Stek i ovn ved 200 grader i 15-20 minutter. Smuldre margarin og mel.

Bland mel smør vann og salt. Pai er rask hverdagsmat. I denne paien er det perfekt å bruke rester av juleskinke lettsaltet lammelår eller bacon. Smaker godt til både hverdags og fest.

15 sekunder tilsett vannet og kjør maskinen til deigen samles til en ball det går veldig raskt. Avslutt med litt raspa ost på toppen. 10 minutter ved 225 C. Bland fløtemelk egg og revet ost.

Pai med skinke. Her får du tips til hvordan du lager den perfekte paibunnen. Slå gløggen over og la det stå og trekke minst ein time. Pai med skinke og purre.

Fyll 120 g skinke 2 egg 1 eggeplomme 1 14 dl fløte 1 14 dl H-melk 100 g revet ost ca. Her får du tipsene til hvordan du lager en smidig og god paideig. 300-400 g skinke 1 liten purreløk 1 spisspaprika 6 store eller 8 små egg 1 dl valgfri melk eller fløyte 12-1 ts salt og 12 ts pepper raspa ost. Kjenn etter at eggeblandingen er fast før du tar ut paien.

Prikk med en gaffel og forstek paibunnene i ca. Her er oppskrift på en herlig pai med brokkoli og bacon. Ha skinke hvitløk purre og brokkolibuketter over bunnen. En enkel omelett til kveldsmaten smaker alltid godt.

Visp sammen egg og melkfløte. Wenche har også tipsene for å få en god og sprø paibunn. Skjær skinken og paprika i biter. Pai er en klassiker som faller i smak hos både og store og små.

Ekstra smakfullt blir det med nybakt brød og en god salat servert ved siden av. Her viser vi deg hvordan du kan lage pai med skinke og purre. 20 minutter eller til dagen etter. Krydre med salt og pepper.

Dryss revet ost på toppen. Fres løk purre og skinke i litt margarin eller olje i en stekepanne. Her kan du selv bestemme hva du ønsker å tilsette av kjøtt kylling eller om du bare velger å ha den kun med egg og ost så funker det også. Krydre med salt og pepper.

Ha det i ei vid panne og tilsett rødvin brunt sukker eg brukte denne gongen halvt om halvt med mørk brunt og brunt demera sukker og anisstjerner tilslutt. Prikk deigen med en gaffel og forstek paiskallet midt i ovnen i ca. Pai er populært både til hverdag og til gjester og blir det rester så kan de gjerne bli med i matpakken neste dag. Pai med paprikapesto og spekeskinke.

175 grader i 35 minutter mfyll. Dette er en oppskrift med ost og skinke men. Pai med skinke og spinat. Ost- og skinkepai med lokk.

Bland matfløte egg og revet ost. Skjær skinken i strimler eller terninger. La formen stå tildekket og kaldt i ca. Trykk deigen ut i en paiform og forstek paiskallet midt i ovnen ved 200 i ca.

Med NÅ ferdige paideig er det enkelt å fylle den med revet ost kokt skinke løk og cherrytomater. Når du har lært deg å lage en paibunn og hvor mange egg du trenger til fyllet finnes det nesten ikke grenser for hva du kan ha i en pai. Kutt skinke og løk i småbiter og riv ost. Ha hvetemelet og saltet i en food processor.

Legg løk purre og skinke i paibunnen og hell osteblandingen over. Skjær skinke i strimler og sjampinjong i skiver. Pai med vårløk og skinke. Skyll med kaldt vann og la dem renne godt av seg.

Pai er en klassiker som faller i smak hos både og store og små. Stek hele sulamitten på nederste rille på 225 grader i. Stek paien på 180 grader i ca. Vask purren godt og skjær den i ringer.

Kokt skinkebayonneskinke kan byttes. Her får du tipsene til hvordan du lager en smidig og god paideig. I denne paien bruker du ferdig paibunn fra butikken og bretter kantene rundt fyllet.


Pin Pa Endelig Fredag


Pin Pa Bakekona


Ost Og Skinkepai Glutenfri Glutenfri Mat Mat Og Drikke Mat


Oppskrift Pa Pai Med Ost Og Skinke Coop Prix Pai Skinke Matoppskrifter


Pin Pa Matretter

Posting Komentar untuk "pai med ost og skinke"